Cégtörténet

A Cummins motorokkal 2000-ben kerültem először kapcsolatba a Cummins akkori képviseleténél mint műszaki igazgató. Az évek során az Európai Unióba való belépéssel mint oly sok más is így a Cummins képviselet is megváltozott. A korábbi kereskedőt a gyári disztributor (Cummins Ltd. Hungarian Branch) váltotta fel ahol hasonló pozíciót tölthettem be és szélesebb ismeretséget sikerült kötnöm a Cummins nemzetközi hálózatával. Rendszeres külföldi tapasztalatszerző utakon sikerült megismernem a Cummins nemzetközi csapatát, egyes országok szervizeit és a gyárak egy részét is sikerült megtekintenem. A magyarországi Cummins motor állomány sajnos nem növekedett olyan dinamikusan ahogyan azt a gyártó szerette volna, így a hazai és az osztrák képviselet ismételten kereskedői kézbe került melyben továbbra is műszaki vezetői pozíciót töltöttem be.

2014 elején a korábbi bizonytalan helyzeten javítandó egy saját vállalkozás alapjait sikerült letennem mely teljes egészében magyar tulajdonú és a korábbi években szerzett tapasztalatokra és a megbízható nemzetközi kapcsolatokra épül. A magyarországi és ausztriai ellátásért jelenleg az ausztriai székhelyű Cummins Diesel Kögler Antriebstechnik GmbH felel. Közös erővel sikerült létrehoznunk egy jól működő rendszert, ahol meg tudjuk osztani erőforrásainkat, raktárkészleteinket annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabban kapjanak segítséget a felmerülő problémáikhoz.

A 2000 óta eltelt évek során jelentős változásokon ment át ez a piac. A korábbi teljesen mechanikus diesel motorokat leváltották az elektronikusan vezérelt befecskendező rendszerrel szerelt berendezések, sőt ma már a kipufogó gázok tisztítására is vezérlő elektronikákkal felszerelt rendszerek felügyelnek (AdBlue rendszer, EGR, részecskeszűrő és katalizátor egyben, stb.). A modern rendszerekkel szerelt diesel motorok hibakeresése és javítása nagyfokú tapasztalatot, szaktudást és eszközparkot igényel (gyári szoftverek, diagnosztikai eszközök, rendszer információs adatbázisokhoz való hozzáférés). Ezen szaktudás és eszközök nélkül a hibakeresés leginkább csak „vaksötétben tapogatózás” lenne. Amennyiben szeretne gyors és szakszerű segítséget kérni a fennálló hiba diagnosztizálásához kérem bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és mi igyekszünk mindenben segítséget nyújtani.

Remélem, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:

                   Galambos Ferenc

 

 

ELÉRHETŐSÉG


C-Diesel Partner Kft
1172 Budapest
Rétifarkas u. 8.
Térkép

NYITVA TARTÁS


Hétfőtől – Péntekig 7:30 – 16:00

KAPCSOLAT


Alkatrész, szerviz Tel.: +36 30 585 5557
Iroda Tel.: +36 30 647 7481
Email: info@cdiesel.hu